A saját termékek mellett cégünk 2018-ban megkezdte a berlini WOSTOK üdítőitalok magyarországi forgalmazását. A termék magas minősége, különleges megjelenése és ízvilága miatt megítélésünk szerint kiválóan illeszkedik az általunk kínált üdítőital palettába. A hét ízből négy vegán és bio minősítéssel is rendelkezik, agave és almacukorral van édesítve.

Az ízekről bővebben

Minden WOSTOK különböző. Egy közös mégis van bennük: mindegyik tartalmaz valami különleges, már-már bizarr összetevőt, ami mindjárt az első korty után megcsillan, aztán a további ízlelgetés során teljesedik ki igazán. Egy német, kiváló minőségű, organikus üdítőital sorozatról van szó, amely 100%-osan vegán, magas gyümölcslé tartalommal. Németországot hamar meghódította, Hollandia, Svájc, Dánia, Franciaország, Egyesült Királyság, Lengyelország, Csehország és Ausztria után hazánkba is megérkezett, hét ízben:

Fenyő, gránátalma-datolya, tárkony-gyömbér, BIO kajszibarack-mandula, BIO körte-rozmaring, BIO szilva-kardamon és BIO narancs-vanília.

További információkért látogass el a WOSTOK honlapjára (német vagy angol nyelvű), Facebook oldalára, vagy irány a webáruház!