Családi vállalkozásunk 2016 elején jelent meg a piacon a Tikkadt Szöcske kólával. Termékünk különlegessége, hogy az általunk fejlesztett egyedi recept alapján, természetes aromák és kivonatok felhasználásával készítjük. Ezek közül legfontosabb a kóladió gyógynövényből származó kivonat, amely az ital természetes koffeinforrásaként is szolgál. Édesítőként az üdítőknél megszokott glükóz-fruktóz szirup helyett jó minőségű kristálycukrot, a cukormentes változatnál pedig sztíviát használunk.

A fiatalok körében kifejezetten népszerű, sok romkocsma, pub és vendéglátóhely kínálatában is szerepel. Büszkék vagyunk rá, hogy a Cannes-i filmfesztiválon a magyar pavilonban már évek óta Tikkadt Szöcskét ihatnak a filmvilág résztvevői.

A 0,5 literes mellett kapható 1,5 literes kiszerelésben is, a HoReCa szegmens részére pedig az elegáns, 0,33 literes üveges változatot kínáljuk. Mindegyik kiszerelés elérhető cukormentes (sztíviás) változatban is.

A Tikkadt Szöcske -  a kóla magyarul. Víziónk az, hogy a két nagy nemzetközi márka mellett legyen egy harmadik, jó minőségű, magyar kóla is, amely nem csak egy márka, hanem annál sokkal több, életérzés, egy csepp a magyar kultúrából. A Tikkadt Szöcske márkáról, és a szellemiségünkről a weboldalunkon és a Facebook oldalunkról tudhatsz meg többet, vagy irány a webáruház!