Italműhely Webshop

Tikkadt Szöcske

"Ég a nap melegtől a kopár szik sarja,
Tikkadt szöcskenyájak legelésznek rajta."

Arany János: Toldi, első ének

 

2016-ban ugrott a Tikkadt Szöcske kóla a magyar piacra.  Saját, egyedi receptúránk alapján készül, természetes aromák és kivonatok felhasználásával. Ezek közül legfontosabb a kóladió gyógynövényből származó kivonat, amely az ital természetes koffeinforrásaként is szolgál. Édesítésére jó minőségű répacukrot, a cukormentes változatnál pedig sztíviát használunk. Minden felhasznált alapanyagunk vegán. A fiatalok körében kifejezetten népszerű, sok romkocsma, pub és vendéglátóhely kínálatában is szerepel. Büszkék vagyunk rá, hogy a Cannes-i filmfesztiválon a magyar pavilonban már évek óta Tikkadt Szöcskét ihatnak a filmvilág résztvevői.
Tikkadt Szöcske -  a kóla magyarul. Szeretnénk, hogy a két nagy, világszerte megszokott, nemzetközi márka mellett legyen egy harmadik, jó minőségű, magyar kóla is a polcokon, egy csepp a magyar kultúrából, ami kapcsán mesélhetünk külföldi barátainknak Arany Jánosról és a Toldiról, amikor Magyarországra jönnek látogatóba…

Jelenleg 0,5l-es PET és 0,33l-es üveges kiszerelésben rendelhető, cukros és cukormentes változatban. Az összetevőkről részletesen a webshop menüpontban a termék képére kattintva tájékozódhatsz.

További információkért látogasd meg a tikkadtszocske.hu weboldalt, a termék Facebook oldalát, vagy ha vásárolni szeretnél, irány a webshop!