Italműhely Webshop

Rólunk

Az Italműhelyben különleges, jó minőségű, magyar üdítőitalok fejlesztésével foglalkozunk. Termékeink a Tikkadt Szöcske kóla, a Békanő limonádék különböző ízekben és a legfrissebb: a Keselyű tonik.

 

2016-ban ugrott a Tikkadt Szöcske kóla a magyar piacra. Saját, egyedi receptúránk szerint készül, természetes aromák és kivonatok felhasználásával. Ezek közül legfontosabb a kóladió gyógynövényből származó kivonat, amely az ital természetes koffeinforrásaként is szolgál. Édesítésére jó minőségű répacukrot, a cukormentes változatnál pedig elsősorban sztíviát használunk. Minden felhasznált alapanyagunk vegán.

Tikkadt Szöcske -  a kóla magyarul. Szeretnénk, hogy nagy nemzetközi márkák mellett legyen egy jó minőségű, magyar kóla is a polcokon, egy csepp a magyar kultúrából, ami kapcsán mesélhetünk külföldi barátainknak Arany Jánosról és a Toldiról, amikor Magyarországra jönnek látogatóba…

2018 óta palackozzuk a Békanő limonádékat, jelenleg három ízben. A receptúrák itt is saját fejlesztésűek, az italok természetes, vegán alapanyagokból, alacsony cukortartalommal, édesítőszer nélkül készülnek. Az első és legkedveltebb a levendulás, amely a levendula és citromfű kivonattal meglepően üde, könnyed kombinációt alkot. Igazi nyári sláger az uborka-menta, őszi ízünk pedig az almás-pite, 5% almalével, fahéjas fűszerkeverékkel, karamellel és természetes vanília aromával.

2021-ben született a tonikunk, Keselyű márkanév alatt. Különlegességét a természetes fűszernövény kivonat adja, amely a megszokottnál lágyabb keserűséget ad az italnak.

Termékeink a boltokban jelenleg 0,5 literes PET palackban kaphatók, a HoReCa szegmens részére pedig az elegáns és környezetbarát 0,33 literes üveges változatot kínáljuk. A visszagyűjtött üvegpalackjaink mosásra és újratöltésre kerülnek, és az a célunk, hogy a PET palackos termékeink csomagolása is minél nagyobb arányban újrahasznosított alapanyagból készüljön. Kérjük, hogy a PET palackokat is gyűjtsétek szelektíven, hogy ne váljanak környezetszennyező szemétté, hanem esélyt kapjanak az újrahasznosításra!

A saját termékeinken kívül a webshopban megtaláljátok még a berlini WOSTOK üdítőital családot, melynek kizárólagos forgalmazói vagyunk Magyarországon. Hét ízben kapható, melyből 4 BIO minősítésű. A márka a hazai piacon elérhető legmagasabb, prémium kategóriát képviseli a szénsavas üdítőitalok között, kiváló hozzávalókkal, agavé sziruppal és almacukorra édesítve, vegán és „mindenmentes”. Csábító, igazán különleges gyümölcsös, fűszeres ízekben, érdemes mindet megkóstolni!

Üdvözlettel,

Neumann-Bódi Edit és Neumann Martin
tulajdonosok